Gratis horoscoop, horoscopen, liefdesmeter, sterrenbeeldmatch, relatiehoroscoop, horoscoop berekening, computerhoroscoop en standaardhoroscoopGratis horoscoop 25 pp + tekening

De horoscoop die je normaal bestelt bij een astroloog of een online computerdienst, is een lijstje met astrologische standen en daar een tekst onder. Deze tekst is overgeschreven uit een van de bekende astrologie boeken, b.v. Van Ram tot Vissen, of ze zijn in veel gevallen ergens van het net gehaald.

Het is niet netjes dat je daar tientallen euros voor zou moeten betalen. Ik zoek hier de adressen uit waar je dat gratis kunt krijgen. Net als je horoscoop tekening, je partnervergelijking, relatie en geboortehoroscoop, wat je gratis horoscoop over je beroep zegt, maar ook gratis computerprogramma's om zelf je handeltje te gaan opzetten.

Ook gratis cursussen en opleidingen zoek ik voor je op, want ook hier geldt weer hetzelfde. Astrologie bestaat uit een 45 formules die alle zogenaamde astrologen uit hun hoofd leren en je steeds weer oplepelen: je gaat daar toch geen honderden tot duizenden euros voor betalen in een cursus of opleiding, die dan ook nog wordt gegeven door mensen die niet hebben doorgeleerd voor lesgeven.

En als je dan ook eens een echte horoscoop nodig hebt, ga dan niet naar een astroloog maar iemand die geschoold is in de psychologie, de psycho-therapie en die ook verstand heeft van astrologie. Dan heb je tenminste met een deskundige te maken op het gebied van de hulpverlening en advisering, want astrologen zijn op dat gebied niet geschoold en ze richten dan ook rampen aan.

Het nut van astrologie en horoscopen

In de hand van de deskundige psycholoog of psycho-therapeut is astrologie een waardevol hulpmiddel gebleken. De persoonlijke horoscoop verschaft informatie die via een psychologische test in veel gevallen niet gevonden kan worden. De horoscoop beschrijft in symbolische vorm alle belangrijke levensgebieden en een professioneel opgeleide psycho-therapeut weet die symbolische informatie om te zetten in helder Nederlands en ter zake doende adviezen.

Wat zijn echte horoscopen?

Horoscopen zijn afbeeldingen van de stand van de sterren op een bepaald moment. Echte horoscopen vereisen de volgende basisgegevens: de geboortedatum, plaats en tijd. Daardoor zijn echte horoscopen altijd persoonlijk van aard, maar de afbeelding die wordt gemaakt is gelijk voor iedereen die op hetzelfde moment op dezelfde plaats geboren is. Het is dus niet zo dat horoscopen vergelijkbaar zijn met een vingerafdruk, een iris-scan of een DNA-profiel.

Astrologische horoscopen zijn standaardhoroscopen

Door astrologen vervaardigde horoscopen zijn slechts in beperkte mate persoonlijk om twee redenen. De eerste luidt dat de horoscoop geen aanduiding geeft over alle belangrijke psycho-sociale zaken als milieu, ras, cultuur, geslacht; de tweede reden is dat astrologen altijd werken met ruime marges, waardoor er steeds duizenden horoscopen van hetzelfde geboortemoment zijn met een identieke astrologische interpretatie.

Standaardhoroscopen horen gratis te zijn

In de wereld van de astrologie en de astrologen heerst een grote eenstemmigheid over de interpretatie, de duiding van horosopen en horoscoopstanden. Een astroloog zal direct zeggen dat een Kreeft gevoelig is en dat een Boogschutter een filosofisch ingesteld vrolijk persoon is. Een astroloog trekt een bedenkelijk gezicht als het over saturnus gaat en wordt helemaal vrolijk bij het woord jupiter. Er zijn honderden boeken die deze standaardastrologie beschrijven en er zijn tientallen computerprogramma's die deze kennis bevatten. Deze standaardkennis over uzelf kun je met eenm beetje naspeuren overal vinden, zoals ook die zogenaamde astrologen ze gewoon overschrijven en napraten. Daar ga je toch geen tientallen of honderden euros voor neertellen?

Kritische informatie over astrologie en horoscopen

Bij astrologie en horoscopen is het altijd de vraag: wat krijg je aangeboden? Een echte horoscoop, een standaardhoroscoop die bestaat uit een opsomming van astrologische standen met een standaardtekstje eronder, een computeruitdraai eventueel vermomd als boekje, of krijg je echte informatie en een echte handgemaakte horoscoop? Hoe echt van nep en onecht is te onderscheiden, ook daarover vind je materiaal in de links die ik aanbied.

Wat is astrologie

Astrologie met hart en ziel, daar ben ik een voorstander van, niet van de astrologie met veel bla bla en een holle hebzuchtige blik, maar eerst de vraag wat is dan wel astrologie?In tegenstelling tot wat velen menen is astrologie geen geloof of levensbeschouwing, maar een Taal, een Techniek, zo men wil een wetenschap. Deze taal bestaat uit 12 symbolen, die verder worden gedefinieerd door 3 andere symbolen. Astrologie kan daardoor worden toegepast op een veelheid van “werelden”; astrologie is indifferent tegenover een wereldbeschouwing. Lees verder .. Voor gratis echte horoscopen click hier